Gražios, skanios, gaivios, tinka valgyti bet kuriuo paros metu. :)
Reikės:
Salotų lapai (tinka paprastos lapinės arba icebergo)
300 gr. keptos vištienos (tinka kepta iš vakaro)
Kekė raudonųjų vynuogių
Obuolys
Salierų kotai
Kepti ir sūdyti žemės riešutai
Padažui:
200 ml natūralaus jogurto
70 ml majonezo
2 a.š. kario
žiupsnis druskos
Salotų lapus stambiai suplėšome ir išdėliojame lėkštėje. Vištieną ir obuolį supjaustome kubeliais, salierkočius riekelėmis, vynuoges perpjaunam į dvi dalis ir išimam sėklas. Stenbgiamės išlaikyti vienodą pjautymo dydį. Iš padažui skirtų ingridientų sumaišome padažą ir supilame į salotas.
Gardiname druska, jei reikia. Ant išdėliotų salotų lapų dedame salotas ir apibarstome kepintai riešutais.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą